Opslagstavlen

Tine Christensen den 15-08-2018
    En god ide - troede vi!

Kære forældre
    Som noget nyt her efter ferien har vi taget et nyt udendørsområde i brug, skrænten ned til Luffes Plads, fordi vi oplevede før ferien, at rigtig mange børn var glade for at bygge huler mm. Det er de stadigvæk, kan vi konstatere. Men fordi vi nu har et noget vådere vejr end før ferien, må vi erkende, at det ikke var den bedste ide, vi har fået. For børnene kommer tilbage fra frikvartererne glade, men smurt ind i mudder, hvilket I sikkert har lagt mærke til.
    Vi har derfor besluttet, at fra i morgen lukker vi for adgang til skrænten i frikvarterne. Hvis der skal være huleleg, bliver det en planlagt aktivitet i undervisningen, hvor I vil blive bedt om at sørge for, at børnene har regntøj + skiftetøj med i skole.
    Vi beklager det beskidte tøj. Men husk på, at jeres børn har haft en fest i mudderet smiley