Opslagstavlen

Tine Christensen den 03-05-2018
     Kære forældre i kommende 0. og 1. klasse
    I vedhæftede brev kan I læse om Børne- og uddannelsesudvalget beslutning om rullende skolestart og aldersintegreret undervisning i Distrikt Als Nord.
    Tine Christensen
    Tine Christensen den 03-05-2018
     Kære forældre på Nordals Skolen
    Hermed en tilbagemelding på valget til skolebestyrelsen. Mange tak til alle der har bidraget i denne sammenhæng.
    Nordals Skolens bestyrelse består således fra august 2018, af følgende forældrerepræsentanter:
    Helle Mandahl
    Jens Christian Hansen
    Tina Valentin
    Alice Knudsen
    Mette Harregaard
    Tenna Astrup Nielsen
    Maria Bjørnholdt Ohlsen

MEN: Vi mangler at finde 3 suppleanter.
    Der er nemlig altid en sandsynlighed for, at et skolebestyrelsesmedlem af en eller anden årsag bliver nødt til at stoppe inden perioden er udløbet. Det er derfor vigtigt, at vi også har suppleanter, der i en sådan situation kan træde til.
    Derfor afholder vi et suppleringsvalg til efteråret, og jeg vil i den forbindelse allerede nu gerne bede dig overveje at stille op som suppleant. Som suppleant vil du få muligheden for at deltage på bestyrelsesmøderne, så du er orienteret om og bekendt med bestyrelsesarbejdet. Det er dog ikke et krav, at du deltager på møderne.
     Hvis du har spørgsmål til arbejdet i skolebestyrelsen, kan du kontakte mig på tlf. 26 66 52 50.
    Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil stille op, så henvend dig til mig eller til skoleleder Tine Christensen.
    Helle Mandahl
    Formand for skolebestyrelsen