Opslagstavlen

Frank Andersen den 29-06-2018
    Kære forældre på Nordals Skolen

Så starter sommerferien, og i den anledning vil skolebestyrelsen og skolens ledelse gerne sige tak for et godt skoleår.

Vi sluttede af med en fantastisk fin idræts-/bevægelsesdag i går, hvor eleverne var blandet i hold på kryds og tværs af klasserne. Det var en dag med højt humør og masser af energi, engagerede lærere på posterne, og større elever, der hjalp mindre elever på vej fra post til post og gennem posternes udfordringer. Dagen mindede os endnu engang om, at vi har en velfungerende skole med masser af glade og ivrige børn, der trives og hver dag kommer for at gøre deres bedste. Det er I som forældre med til at understøtte, og det sætter vi utrolig højt.

I det kommende skoleår vil vi fortsætte arbejdet med "det gode tankesæt", som skal gøre alle - især eleverne, men også os voksne - endnu bedre til at overvinde de vanskeligheder, vi helt sikkert støder på undervejs, f.eks. når vi skal lære noget nyt. Det kommer I til at høre mere om på forældremøderne i starten af skoleåret.

Første skoledag efter sommerferien er mandag d. 13. august kl. 8-13.

God sommer!

Mange hilsner